Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Liefde in Twin Bridges Duke en Ian.( Liefde in Twin Bridges 3) – Debra Eliza Mane.

Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlands
  • 1230002808727
  • november 2018
  • E-book
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Bedank hiervoor de uitgeverij voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt.

Maar als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens het daaropvolgende feest in een dronken bui bekent dat hij nog van Duke houdt, komen er scheurtjes in het masker dat ze al die jaren zo stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt waardoor haar hart voor altijd op slot is gegaan en ze wil het voor niemand meer openen – met name niet voor Ian. Want als hij de waarheid zou weten, zou hij haar nooit meer willen zien.

Daar neemt Ian echter geen genoegen mee. Hij wil Duke terugwinnen en weten wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven. Als ze toen zoveel van elkaar hielden, verdient hun liefde dan geen tweede kans..?

Een heerlijke winterse westernromance van de hand van Debra Eliza Mane, die zich wederom in het stadje Twin Bridges afspeelt.

Mijn mening:

Zo de knetter wat een boek heeft Debra Eliza Mane geschreven. Heb dit boek gewoon binnen een dag uit gelezen.

Morgens mee begonnen en uur of tien avonds was die uit. Potverdorie gebeurt bij mij niet echt vaak. Een echte heerlijke feelgood verhaal.

Drama is er ook weer en herkende veel in Duke zelf. Hoe ze zich voelde van haar grote geheim. Wat dat geheim is dat zal je zelf moeten lezen.

Een echte verpletterde deel drie. Jeetje ben er zelf nog altijd ondersteboven van. Binnen een dag uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *