Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Liefde in twin bridge (Jacob en June) – Debra Eliza Mane.

Bedank hierbij Dutch Venture Publisching voor het beschikbaar stellen van het boek.

Achterklep:

Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein ronddartelen. Jacob ziet de jacht op haar wel zitten. Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden is dat June, de auteur van het boek dat verfilmd wordt, ook op de ranch aanwezig is en hem danig in de war brengt. Waarom voelt hij zich zo tot June aangetrokken? Is het medelijden wat hij voor haar voelt omdat ze als een hulpeloos vogeltje in een rolstoel zit, of iets anders? Als Lucy-Jane vervolgens ook nog voor de deur staat met een klein jongetje aan haar hand weet Jacob niet meer waar hij het zoeken moet. Wie is het die hem helpt met al zijn verwarrende gevoelens?
Mijn mening: 

Ohw weer een heerlijke feelgood van debra Eliza Mane. Dit boek is deel twee met ditmaal in de hoofdrol Jacob.

Jacob is een goede vriend van Blake. Jacob heeft zijn ranch uitgeleend aan een filmploeg dat een verfilming van een boek. De auteur van het boek komt ook kijken naar de film opnames.

Al gauw begint het avontuur.

Een heerlijk boek dat je best snel uit hebt en lekker bij kan zwijmelen als je van cowboys houdt. Een aanrader als je van feelgood houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *