Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Laat me sterren zien – Lizzie van den Ham.

Tussen de sterren 1 - Laat me sterren zien

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlandstalig
  • 1230000874274
  • januari 2016
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Bedank Dutch Venture Publisching voor het beschikbaar stellen van dit boek.

Achterklep:

Tori is vastbesloten om een nieuw leven te beginnen, ver weg van haar bemoeizuchtige ouders. En wat is er dan handiger dan verhuizen naar een plek miljarden kilometers verderop? Ze heeft haar hele leven als rijke ambassadeursdochter op de planeet Mars gewoond, maar de stageplaats die ze accepteert bevindt zich op een ruimtestation vlakbij Saturnus. Ideaal dus!

Waar Tori echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat een nieuw leven beginnen zonder met de geesten van het verleden af te rekenen niet zo gemakkelijk is. Na een vreselijke ervaring met een jongen die geen ‘nee’ wilde horen, is ze nog steeds bang voor mannen die al te veel belangstelling voor haar hebben. En laat Alen Novak, het sexy hoofd van de beveiligingsdienst, nou net interesse in haar tonen… ook al is hij net zo arrogant als aantrekkelijk. De ideale schoonzoon is hij in elk geval niet, dankzij zijn duistere verleden.

Zal Tori erin slagen om haar hart weer voor iemand open te stellen die het echt verdient?

Mijn mening:

Een verassende boek en dat voor een chicklist. De meeste zijn vaak te zoetsappig maar deze van Lizzie van den Ham kan je echt wel lezen.

Hier en daar vond ik het best een beetje op vijftig tinten lijken maar dan minder donder. Veel vleuriger en vrolijker. Het speelt zich af in de toekomst.

Ben zeer benieuwd naar deel twee van dit verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *