Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Kwelling ( Fallen 2) – Lauren Kate.

10778483

Achterklep:

Hel op aarde. Zo voelt het voor Luce om gescheiden te zijn van haar grote liefde Daniël. Het kostte eeuwen om elkaar te vinden en nu heeft hij haar weggestuurd zodat ze veilig is voor de schaduwen die een eind aan haar leven willen maken. Daniël verstopt Luce op een speciale school aan de ruige kust van Californië. Hier komt Luce steeds meer te weten over haar voorbije levens. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze begint te vermoeden dat Daniël haar niet alles heeft verteld. Hij houdt iets achter, iets gevaarlijks. Wat als Daniëls versie van de waarheid niet helemaal waar is? Wat als Luce eigenlijk is voorbestemd voor een ander?

Het adembenemende vervolg op de internationale bestseller Fallen

Eigen mening:

Weer een speciale boek en neemt je weer helemaal mee.  Luce word door Daniel naar een andere school gebracht. Dat wil ze eigenlijk niet.

Zal ze er achter komen van haar vorige levens? Wat houdt Daniel voor haar achter? Waarom vertelt hij het niet gewoon? In deze deel kom je op deze vragen ook maar weer minimaal. Ze maakt gelukkig nieuwe vrienden op de nieuwe school.

Het is weer een diepgaande boek met de spanningen tussen deze twee geliefden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *