Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Koningin van de schaduw ( De glazen troon 4 ) – Sarah J. Maas.

Glazen troon 4 - Koningin van de schaduw

  • Nederlands
  • E-book
  • 9789402308778
  • 14 maart 2017
  • 604 pagina’s
  • EPUB met digitaal watermerk

Achterflap:

Fans van epische fantasy moeten dit gewoon lezen!

Iedereen van wie Celaena Sardothien houdt is van haar weggenomen. Toch dwingen de omstandigheden haar terug te keren naar Adarlan. Niet alleen voor wraak, maar ook om haar eigen koninkrijk te redden en de schaduwen uit haar verleden het hoofd te bieden. Hiervoor heeft ze geaccepteerd dat ze Aelin Galathynius is, de rechtmatige koningin van Terassen. Maar voordat ze de troon kan heroveren, moet ze vechten. Voor haar neef Aedion, een generaal die bereid is voor haar te sterven. Voor kroonprins Dorian, die vastzit in een onmenselijke gevangenis. En ze vecht voor haar volk, dat nu in slavernij leeft in dienst van een brute koning en wacht op de glorieuze terugkeer van hun koningin.

Het vierde deel in de populaire de Glazen troon-serie neemt ons verder mee op Celaena’s epische reis en bouwt op naar een ontknoping die de wereld onder haar voeten vandaan zal slaan.

De pers over de Glazen troon-serie

‘Absoluut adembenemend.’ Young-adult.nl

‘Lezers zullen smachten naar meer van Sarah J. Maas.’ Kirkus Reviews

‘Perfecte fantasy voor fans van The Hunger Games.’ The Examiner

Mijn mening:

Weer een spannende deel over de glazen troon. Het verhaal gaat verder na deel drie. Het was zeker fijn dat we de novelle al hebben gelezen zodat we het verleden al weten van Aelin.

De ebook was in totaal 603 pagina’s.  Met dit boek heb ik eindelijk de eerste boek uit van de maand.

Kan voor de mensen dat de eerste deel nog niet gelezen hebben moeten het overslaan.

De eerste deel was een hele kluif om er door heen te komen maar deel twee wow dat ging snel.. Het boek bevat 89 hoofdstukken maar wordt afgewisseld door dunne hoofdstukken en wat dikker. Raakte soms wel de weg kwijt door de wisseling in de hoofdstukken van personage.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *