Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Kerstherinneringen – Martin Gijzemijter

cover_kerstherinneringen

Kerstheriningen. Is een gratis e-book. Als een cadeautje voor de personen die ook Dansen met Herinneringen hebben gelezen. Hij geeft deze e-book weg als kerstgedachte.

Achterklep:

Wanneer John, na een ruzie met zijn vrouw Mary, een koffie afrekent voor de mysterieuze zwerver Erik, verstoort hij een ontmoeting tussen Mike en Anne, twee mensen die voorbestemd waren om elkaar te ontmoeten. Een fout die hij volgens Erik moet herstellen. Maar hoe? En waarom? Op aandringen van Mary, gaat John met tegenzin het avontuur aan en probeert een nieuwe ontmoeting te regelen tussen Mike en Anne. Maar laat het lot zich wel dwingen? En weet John zijn eigen conflict met Mary op te lossen met de kerstdagen voor de deur? In zijn zoektocht naar de kerstmagie waar Mary zo heilig in gelooft, wordt John geconfronteerd met zijn eigen gevoelens, onzekerheid, en de vraag of het lot bestaat, of misschien soms een duwtje in de rug nodig heeft

mijn mening:

Het is kleine en korte verhaal. Zoals de achterklep het ook wel zegt. Komt het ook gelukkig wel weer op zijn pootjes terecht. Maar leert John ook de kerstgedachte terug te vinden? Komt het tussen hem en Mary nog wel goed?

Ik heb in iedere geval wel genoten van deze e-book. Het leest heerlijk weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *