Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Ik wil alleen maar alles ( Gossip girl 3) – Cecily von Ziegesar.

Gossip girl 3 - Ik wil alleen maar alles

  • Nederlands
  • E-book
  • 9789025747282
  • Druk: 1
  • oktober 2009
  • 224 pagina’s
  • EPUB met digitaal watermerk

Achterklep:

‘Welkom in de Upper East Side, New York, waar mijn vriendinnen en ik in gigantische, te gekke appartementen wonen, naar exclusieve privé-scholen gaan en al het heerlijks dat deze stad te bieden heeft uitbuiten.’ Stap in de wereld van Gossip Girl – kijk toe hoe wij ons bezondigen aan jaloezie en verraad, natuurlijk altijd tijdens de hotste party’s in de gaafste clubs. … S. en B. hebben besloten om hun ruzie af te zoenen en het goed te maken, en dat werd tijd. Ik bedoel, hoe lang kun je kwaad blijven op iemand met wie je als kleuter in de zandbak hebt gespeeld? De vraag is, nu ze weer samen zijn, welke idiote plannen die twee hebben? Geloof mij, ik ben de eerste die erachter komt en jij bent de tweede. Je kan niet zeggen dat ik goed ben in het bewaren van geheimen. Liefs, Gossip Girl

Mijn mening:

Ben zelf al verder met de tv serie maar dat maakt niet uit. Het is een heerlijke luchtige boek om te lezen naast game of thrones. Had echt het gevoel dat ik in een leesdip aan het zakken was. Om het voor het zijn weer verder gegaan met gossip girl.

Juist omdat het makkelijk wegleest en geen dik boek is. Heerlijke humor en gewoon jeugdboeken zijn.

Een aanrader om het lezen als je de tv serie hebt gezien of aan het zien bent.

Het is best wel een lange serie maar dat maakt het ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *