Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Hof van Doorns en Rozen ( Hof van Doorns en Rozen 1 ) – Sarah J. Maas.

Hof van doorns en rozen 1 - Hof van doorns en rozen

  • Uitgever: van Goor
  • Nederlandstalig
  • 424 pagina’s
  • 9789000348275
  • februari 2016

 

 

Wanneer je deze recensie leest is het al 18 mei geweest en hebben we erover gesproken. Benieuwd naar wat ik ervan vind lees dan gauw verder.

Achterklep:

Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

 

 

Mijn mening:

Het heeft even geduurd dat ik hem uit had. Begon met dit boek in het engels na bijna op de helft alsnog over gegaan naar de Nederlandse versie.

Ben helaas niet aanwezig geweest bij de leesclub. Maar dat is zeker niet erg.

Het begin was een beetje saai want er werd alles goed uitgelegd hoe de wereld van Frya eruit ziet.

Het tweede deel is een stuk spannender en loopt goed naar het einde. Kon dat persoon die de heren onder dwang houdt wel neerslaan wat rot persoon. Zo kil en bederf naar mensen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *