Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het verloren Labyrint – Kate Mosse.

Het verloren Labyrint

  • Uitgever: van Holkema & Warendorf
  • Nederlandstalig
  • 528 pagina’s
  • 9789026983610
  • mei 2010

Achterklep:

Twee tijden, twee vrouwen, één noodlot… Kunnen ze beschermen wat hun lief is? Juli 2005. Bij archeologische opgravingen aan de voet van de Pyreneeën ontdekt Alice Tanner twee eeuwenoude skeletten. Het zijn niet alleen de oude botten die haar een onprettig gevoel geven, de gehele tombe straalt een overweldigende, kwaadaardige sfeer uit. Als de politie zich met de vondst gaat bemoeien, besluit Alice om op eigen houtje naspeuringen te doen en stuit ze op zeer merkwaardige zaken… Juli 1209. Aan de vooravond van de kruistocht die de Languedoc uit elkaar zal rijten, krijgt de zestienjarige Alaïs een mysterieus boek van haar vader. Hoewel Alaïs de vreemde woorden en symbolen niet begrijpt, beseft ze dat het haar lotsbestemming is om dit geheim tegen elke prijs, hoe hoog ook, te beschermen…

Mijn mening:

Het verhaal begint bij het jaar 2005. Alice vind in een grot twee skeletten en die liggen in elkaar verstrengeld.

Alice vind een ring en een boek en dan begint het verhaal echt want ze word naar de 12e eeuw gebracht naar Alaise.

Het verhaal begint traag maar als eenmaal verder bent gaat het als een speer. Je voelt de spanning en de liefde van de personages.

Kon hem wel eerder uitlezen maar had recensie exemplaren die voor gaan. Ben dan ook benieuwd naar deel twee van deze trilogie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *