Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het land achter het hek ( De Eiland 3) – Jen Minkman.

Het land voorbij het hek

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789492585264
  • oktober 2018
  • Paperback
  • 340 pagina’s

Bedank hierbij Dutch Venture Publisching voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Het boek van voorheen ( de eiland 1)- Jen Minkman.

De wereld achter het water( de eiland 2) – Jen Minkman.

Achterklep:

“Mensen draaien hun hoofd naar me toe als ik ze voorbij loop. Ze weten waar ik heen ga. Mijn voeten struikelen bijna op het ongelijke wegdek als ik Marks blik op me voel branden. Dit is de enige manier waarop ik ooit zijn aandacht weet te trekken en het is vanwege een reden waarvan ik wilde dat die niet bestond. Alle andere keren dat ik wil dat hij me ziet – op school, op het marktplein, tijdens feestdagen – kijkt hij me expres niet aan. In de ogen van deze mensen ben ik een wolf in schaapskleren. Een mogelijke bedreiging.
Ik weet al wat me te wachten staat als ik eenmaal bij de Kliniek naar binnen stap. Dan moet ik met die idioot van een dokter praten zodat hij kan testen of ik aanleg heb voor gewelddadige reacties. Want dat stigma heeft sinds mijn twaalfde levensjaar op me gerust, toen de persoon van wie ik het allermeeste hield Gezuiverd werd omdat hij een smet was op deze stad.
Mijn naam is Sarah en mijn vader was een geweldsdelinquent.’
Sarah woont in Dartmoor-Stad. Ze voelt zich verbitterd en wil niets liever dan voorbij het hek reizen dat haar binnenhoudt in de “vredigste stad op aarde’. Ze weet alleen niet hoe. Maar als ze een geheim ontdekt dat president Jacob liever verborgen had gehouden, wordt Sarah gedwongen riskante stappen te ondernemen. Ze leert een jongen kennen die nog erger gevangen zit dan zij… en hij heeft haar hulp dringend nodig.
Het land voorbij het hek is het derde en laatste deel in de Eilandserie. Eerdere boeken in deze reeks zijn Het boek van voorheen en De wereld achter het water.

Mijn mening:

Een spannende finale deel, erg grappig om mijn naam naar voren zien te komen in een boek. Vertel natuurlijk niet waarom m’n naam erin voorkomt en welke rol het heeft. Dan ga ik namelijk spoileren dat wil ik namelijk niet.

Als je de ander delen hebt gelezen wil je deze echt lezen. Een trilogie dat je wel bij blijft. Heb weer genoten van dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *