Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het labyrint der geesten ( De kerkhof van vergeten boeken 4) – Carlos Ruiz Zafon.

Het labyrint der geesten

  • Uitgever: Signatuur
  • Nederlandstalig
  • 848 pagina’s
  • 9789056725815
  • oktober 2017

Hieronder staan de links van de vorige boeken. Mocht je deze nog niet gelezen hebben graag deze eerst lezen voor je aan deze recensie begint.

 

Bedank hierbij Uitgeverij Signatuur voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijk politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van de degenen die hun dierbaar zijn.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te lezen.

Mijn mening:

Heb er een tijdje mee gedaan omdat het anders heel snel uit was. Wat ik natuurlijk niet wilde dat het uit ging.

Een bijzondere finale boek. Alles komt boven water en kom je overal achter.

Een spannende romantische boek als totale einde. Moest vandaag helaas echt afscheid van hen nemen van de familie sempere. De mooie Alicia een prachtige personage.

Zal na deze serie nog meer boeken van hem gaan lezen. Dat is sowieso wat ik ga doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *