Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het laatste zwaard – Thea & Geronimo Stilton.

De 13 zwaarden 4 - Het laatste zwaard

  • Uitgever: Wakkere Muis, B.V. de
  • Nederlandstalig
  • 288 pagina’s
  • 9789085923855
  • februari 2017

Achterklep:

De vier tovenaarsleerlingen gaan op weg naar hun laatste bestemming: de IJstoren, in het hart van de stad Labyrinta. Daar wordt Aldar opgewacht door de poolwolf Boreal om zijn Proeve van Bekwaamheid af te leggen. Maar de twee Kwade Magiërs zijn er ook… Slaagt hij erin om de laatste twee bijzwaarden te bemachtigen? En als hem dat lukt, hoe kunnen de leerlingen dan nog op tijd komen om Ailos en zijn leger bij te staan in hun strijd tegen de Zwarte Draak? Het is nu of nooit, het is erop of eronder voor heel Fantasia!

De serie De 13 Zwaarden kreeg onlangs een shout-out op het YouTube-kanaal van Dylan Peys op YouTube (meer dan 175.000 abonnees!).

Mijn mening:

Als je deel 1 hiervan nog niet gelezen hebt. Lees dan niet verder.

Het is een spannende boek en na paar bladzijden zit je er no time in het boek. De vier tovenaars gaan weer verder met hun avontuur. Ze hebben de andere zwaarden al gevonden en in bezit. Ze moeten nu nog twee zwaarden en de grootste en krachtste zwaard. Dat in verkeerde handen verkeerd.

Wat ik zelf altijd leuk vind aan stilton boeken dat natuur, dieren en mensen echt dicht bij elkaar leven. Met een vleugje magie en fantasie kom je er heel eind. Zullen ze het nu ook redden en het land te redden van het kwaad?

Daarvoor zal je het boek moesten kopen en gauw moeten lezen want hier zal je geen onthullingen vinden. Het is een aanrader voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *