Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het laatste licht * Het land van hoop* – Jen Minkman.

bol.com | Het laatste licht, Jen Minkman | 9789462661646 | Boeken

Wil de auteur bedanken voor het beschikbaar stellen voor dit boek. Dankje Jen Minkman, je bent hierbij ook de eerste met een recensie exemplaar voor mijn blog. Heel erg bedankt.

Achterklep:

Nu Hayko weer terug is in Moira’s dromen en het duidelijk lijkt dat ze hem moet helpen oversteken naar gene zijde, weet ze niet meer zo zeker of ze wel afscheid van hem wil nemen. Maar ze heeft geen andere keus… of toch wel?

Samen met haar broer, zus en beste vriendin zoekt Moira naar de oorsprong van de kwade geest die Hayko in het dromenland gevangen houdt. Daarbij komt ze er eindelijk achter waar Hayko echt vandaan komt, en dat misschien nog niet alles verloren is.

Zij en Hayko zijn met elkaar verbonden, en alleen de hoogste engel in de hiërarchie kan beslissen over of die verbintenis slechts tijdelijk is – of de grenzen van de dood overstijgt.

Mijn mening:

Dit was dit deel van de e-book Het laatste licht.
Ondertussen is het boek al in de boekhandels te verkrijgen. Heb zeker weten genoten van dit boek en wil hierbij alsnog extra Jen Minkman bedanken voor het beschikbaar stellen van deze e-book.

Had het niet verwacht dat hij zo zou aflopen. Heeft ook zeker onverwachte wending aangenomen die ik niet had verwachtte. Het is een leuk boek waar je snel door heen bent.
Moira is echt een leuke dame waar zelf wel mee zou willen gaan. Doordat ze niet standaard is dan de rest van de meiden. Ze is gewoon een stoere chick. Die ook lekker van hard rock houdt. Haar vriendje snapt haar totaal niet en is overbezorgd als dat maar goed komt tussen die twee.

Dit boek is zeker de moeite waard om aan te schaffen als paperback. Maar ook als e-book maar dan is het in twee delen te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *