Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het laatste gevecht ( Narnia 7) – C.S. Lewis.

Het laatste gevecht - Deel 7

Achterklep:

Als Jill en Eustaas Narnia weer binnenkomen, blijkt er iets vreselijks aan de hand te zijn. De sluwe aap Draaier heeft zijn vriend, de domme ezel Puzzel, een leeuwenhuid aangetrokken en zegt tegen iedereen dat hij Aslan is. En veel dieren die Aslan nog nooit gezien hebben geloven hem, zelfs als de bevelen van de namaak-Aslan steeds slechter en wreder worden.
Tirian, de koning van Narnia, moet snel handelen, voordat de vrede in het koninkrijk helemaal weg is. Peter, Edmund en Lucy vechten nog eenmaal mee met Jill en Eustaas in het grote, laatste gevecht, dat de toekomst van Narnia eens en voor altijd zal bepalen. Narnia kan niet blijven zoals het is, maar hoe zal het veranderen?

Mijn mening:

Weer een spannende boek als afsluiter. Jill en Eustaas komen in dit deel ook weer in dit avontuur terecht maar voor ze binnen komen is er al aardig wat gebeurd.
Een bepaald dier heeft andere sprekende dieren op gestookt over Aslan. DIe zou niet zijn zoals die zou zijn. Al gauw gaat het berg afwaarts met Narnia en het geloof in Aslan.

Bij het laatste gevecht zullen ook Peter, Edmund en Lucy mee doen om Narnia te proberen te redden. Maar helaas is Susan er niet bij. Om daar meer over te weten zal je echt het boek moeten lezen.

Ik vond het een leuke serie om te lezen want wist er eerst niks vanaf tot mijn schoonmoeder erover had. Met de nicht van mijn vriend klets ik ook regelmatig over boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *