Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Het fonkelende Glinsterland – Thea Stilton.

De Zeven Rozen - Het fonkelende Glinsterland

  • Uitgever: Wakkere Muis, B.V. de
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • 9789085924678
  • juni 2018
  • 320 pagina’s

Bedank hierbij de wakkere muis voor het beschikbaar stellen voor het boek.

Achterklep:

Een gevaarlijke draak heeft het voorzien op Glinsterland, het fonkelende gebied in Fantasia waar de Kristalfeeën wonen. Het is een oogverblindende plek met bossen van smaragd en zeeën van saffier, die ernstig worden bedreigd. Onderzoekscentrum de Zeven Rozen krijgt een alarmmelding binnen en aarzelt geen moment! Will Mystery en de Thea Sisters gaan meteen op pad naar het glinsterende rijk van koningin Toermalijn. Maar de koningin is onder de invloed van een betovering en kan haar rijk niet beschermen tegen de aanvaller. Er zit niets anders op: het Zeven Rozen-team moet de bijzondere edelsteen zien te vinden die de betovering kan verbreken. Maar tijdens hun zoektocht komen ze oog in oog met de draak te staan …
Bij dit boek zit een feeëriek armbandje met fonkelende steentjes!

Mijn mening:

Een leuke avontuur met de Thea Sisters. Dit maal gaan ze naar de magische wereld Glinsterland. In dit rijk wonen veel magische feeën. Hun rijk wordt bedreigd door een gigantische donkere magie.

Wat er precies aan de hand is zal je zelf moeten lezen. Achter in het boek staan leuke spelletjes en doe dingen zoals koekjes bakken en arm bandjes maken.

Een echte leuke boek voor jong en oud. De prachtige tekeningen dat in het boek staat is mooi gedaan. In dit boek zit ook een armbandje bij.

Een echte aanrader om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *