Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Hart van vuur ( Gaia 2) – Miranda Peters.

Gaia 2 - Hart van vuur

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789492585257
  • oktober 2018
  • Paperback
  • 300 pagina’s

Hart van Glas – Miranda Peters.

Bedank hierbij Dutch Venture Publisching voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft uitgemaakt, zet ze alles op alles om hem te redden, maar dat valt niet mee.
Hester wordt gedwongen dingen te doen die ze nooit gedacht had te zullen doen. Ze moet keuzes maken – keuzes die soms onmogelijk zijn, maar toch gemaakt moeten worden. Met grote gevolgen. Hesters hart wordt keer op keer op de proef gesteld. Maar op het moment dat alle hoop verloren lijkt, komt er hulp uit onverwachte hoek.
Zal het Hester lukken om Siem te redden? Hoever mag en kan ze gaan? En wat als niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van de anderen op het spel staat?
Hart van vuur is het tweede deel in de spannende Gaia-trilogie, een YA-serie die al veel lovende recensies heeft mogen ontvangen van bloggers in Nederland en België.

Mijn mening:

Weer een spannende deel van Gaia trilogie. Het gaat weer verder van waar het in deel één gestopt is.

Het is een gevaarlijk en avontuurlijke reis. Zal ze Siem redden? Dat kan je in dit deel lezen. Ben zelf benieuwd naar deel drie. Van dat boek zal je tien maart op mijn blog kunnen lezen. Want ben echt nieuwsgierig hoe het gaat aflopen.

Miranda Peters heeft weer een top boek neergezet. Heb haar al twee keer mogen ontmoeten. Een echte aanrader als je van Young adults houd.

Het valt onder urban fantasy. Het speelt af in Groningen. Voor de mensen uit het noorden vaak een herkenbare plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *