Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Hart van Smaragd ( Gaia 3) – Miranda Peters.

Gaia 3 - Hart van smaragd

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789492585318
  • februari 2019
  • Paperback
  • 300 pagina’s

Hart van Glas ( Gaia 1) – Miranda Peters.

Bedank hierbij Dutch Venture Publishing voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is vastbesloten om haar tegenstanders uit de weg te ruimen om haar vrienden en familie te beschermen. Maar gaandeweg komt ze erachter dat de dingen wederom niet zijn zoals ze lijken. Ze beseft dat ze allemaal pionnen zijn in een spel dat twintig jaar geleden al begonnen is en dat hun levens hierna nooit meer hetzelfde zullen zijn.
Voor Hester en haar vrienden begint een race tegen de klok als blijkt dat het verraad groter is dan ze ooit hadden kunnen denken. Dromen en werkelijkheid komen samen wanneer heden en verleden elkaar ontmoeten. Zal het ze lukken om hun tegenstanders te verslaan? Of zit er nog een addertje onder het gras?
Hart van smaragd is het laatste deel in de spannende GAIA-trilogie, die enthousiast is ontvangen door YA-lezers in Nederland en België.

Mijn mening:

Pff een goede afsluiter van de trilogie van Gaia trilogie. Dit boek heeft dan ook op goodreads vijf sterren gekregen.

Waar deel twee is gestopt gaat het verder. Het wordt weer een spannend avontuur van Hester en Siem. Het gaat je zeker niet vervelen. Er wordt veel spanning en verraad in het verhaal. Onverwachte wendingen in het verhaal waardoor je juist verder wilt lezen.

Hierbij heb ik dus weer in een serie/trilogie afgerond 🤭 met dat doel gaat het goed.

De Gaia trilogie is een aanrader, in het begin van de boeken is er wel een soort driehoek verhouding, dat is niet het belangrijkste in de trilogie. Het avontuur is het belangrijkste om de wereld te redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *