Gossip Girl ( Gossip girl 1) – Cecily von Ziegesar.

Gossip girl 1 - Gossip girl

Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep B.V.
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789025736507
  • juli 2008
  • Paperback
  • 215 pagina’s

Achterklep:

Gossip Girl – deel 1
Pssst… Heb je het al gehoord? Gossip Girl is verleidelijk, verslavend, verrukkelijk en schaamteloos.
Wie, wat en waar is Gossip Girl?

Wie: Gossip Girl is anoniem, maar zij kent iedereen en houdt alles in de gaten. Ze publiceert haar roddels via internet en e-mail en duidt haar ‘slachtoffers’ slechts aan met initialen. Iedereen leest over zichzelf… en blijft vragen om meer!
Wat: Gossip Girl is Cecily von Ziegesars debuutroman, een gewaagd verhaal over een groep stadse tieners met veel geld. De auteur weet waar ze over schrijft: ‘She walks the walk and talks the talk.’
Waar: Gossip Girl haalt haar roddels van een elitaire privé-school in New York City, bevolkt door tieners die alles hebben wat hun hartje begeert: rijkdom, status en het uiterlijk van hun dromen. Ze zijn sophisticated, werelds en kosmopolitisch. En ze hebben dezelfde sores als andere tieners: problemen met vrienden, ouders, seks, drugs, school en eten.

Mijn mening:

Een heerlijk boekje om tussendoor te lezen. Het is een echte tienerdrama wat ook is verfilmd in een televisie serie. Heb de serie nog niet gezien. Zoals ik altijd zeg wil ik eerst de boeken hebben gelezen.

Ga zeker proberen de andere boeken van Gossip Girl ook te lezen.

Het is een vermakelijk boek om te lezen. Het leest ook makkelijk weg. Je verstand op nul en lekker lezen. Tienerdrama over seks en verraad en verbroken vriendschappen. Wie eigenlijk Gossip Girl is de grote vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten