Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Fleur & Robert: De ultieme wraak – Marc Vanroy.

  • Titel                 Fleur en Robert
    Auteur           Marc, Vanroy
    ISBN              9789402231946

    Uitgeverij    Boek-Scout
  • Bladzijden: 206
  • Te koop bij Boek-Scout

Bedank hierbij Marc Vanroy voor het beschikbaar stellen voor het boek. Het is een selfpub auteur. Ik wil best vaker voor auteurs klaar staan om voor hen een boek te recenseren die in eigen beheer is uit gebracht.

Achterklep:

Juni 2015
Mevrouw Jacobs wordt in een loods nabij de Jachthaven op de linkeroever aangerand door drie mannen. Een vierde man, Erwin (een psychopathische schizofreen), vermoordt haar.
Erwin was als kind zelf ooit slachtoffer van deze drie mannen. Zonder dat ze dit doorhebben, manipuleert hij hen om mensen te straffen waarvan hij vindt dat ze verantwoordelijk zijn voor zijn geestestoestand. Het is tevens zijn bedoeling dat deze heren tijdens dit hele proces ook het leven laten.
Robert, de man van het slachtoffer, die van beroep een privédetective is, zoekt los van de politie zelf ook naar de daders. Hij krijgt één van hen te pakken.
Ondertussen zoekt Erwin een getuige, maar brengt daarbij de politie iets dichter op zijn spoor.
Fleur Avonture is de onderzoekende inspecteur, tijdens haar onderzoek valt ze als een blok voor Robert, maar dit belet haar niet om samen met haar collega’s een verrassend en dodelijk complot bloot te leggen.

De ultieme wraak is deel één van de trilogie.

Mijn mening:

Het is een boek waar je soms je hoofd bij moet blijven houden. Het is best snel uit. Wel veel Vlaamse woorden worden gebruikt in het verhaal dat kan men nog wel eens gaan storen.

Je raakt soms ook de weg kwijt in hele verhaal. Verkeerde zinsopbouw en wisseling in u en je. Voor zijn eerste boek is het een begin en met elke boek hopelijk vooruitgang. Raad hem wel aan om goede persoon te vinden om alles goed te krijgen. Proeflezers zijn altijd handig. Andere kijk op je werk.

Wens deze auteur veel geluk toe met dit boek. Wie weet kan in de volgende druk de fouten eruit gehaald worden.

De opzet is zeker goed en zeker leuk dat friesland erin voor kwam en de wateren. Aangezien ik zelf ook wel gevaren heb op de meren die beschreven wordt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *