Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Flashback – Gayle Wilson.

Flashback

  • Uitgever: Harlequin Holland
  • Nederlands
  • 9789034753083
  • december 2012
  • Onbekende bindwijze
  • 318 pagina’s

Achterklep:

Langzaam ontwaakt bodyguard Will Shannon in het huis van zijn werkgever, farmaceuticagigant Greg Vincent. Hij vergaat van de pijn en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Terwijl hij door de onheilspellend stille woning strompelt, doet hij een lugubere ontdekking: Vincent ligt dood in zijn bed. Hij is door het hoofd geschoten, en Wills pistool ligt naast hem…

Zodra hij de politie hoort naderen, slaat Will op de vlucht naar de enige persoon die hij kan vertrouwen: zijn vroegere collega en geliefde, Cait Malone. Samen gaan ze op zoek naar de dader. Al snel blijkt dat ze een geduchte tegenstander hebben: een getuige die ze op het spoor komen, treffen ze vermoord aan. Cait wordt in haar eigen huis belaagd, en als Will daarom besluit zich aan te geven, wordt er op weg naar de politie een aanslag op hém gepleegd en moet hij opnieuw vluchten.

Dan krijgt hij een flashback waarin het gezicht voorbijflitst van een man die hij op de avond van de moord heeft gezien. Misschien kan deze man zijn onschuld bewijzen…

Maar hoe vindt hij hem?

Mijn mening:

Het is niet een echte thriller om te lezen. Feelgood met spannende stukjes erin. Want romantische sfeer zit er meer in.

Het was een vermakelijk boekje om te lezen. Veel te lang op m’n tbr gestaan. Weet alleen niet of dit boekje nog te koop is. Mocht je van romantisch spannende boeken houden dan is dit boek wel wat voor je.

Het is een compact boekje om makkelijk mee te nemen op vakantie. Heb hem toen ook gekocht voor vakantie. Toen niet opgepakt en jaren op tbr blijven liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *