Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Fallen ( Fallen 1) – Lauren Kate

achterklep:

Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniël Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en cameras elke beweging waarnemen. Daniël laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniël wanhopig geheim probeert te houden ook al betekent het haar dood. Fallen is een gevaarlijke pageturner en het ultieme liefdesverhaal.

mijn mening:

In het begin is het nogal vaag en vreemd, wat heeft daniel aan geheimen. Luce snapt er niks van, ze is smoor verliefd op daniel. Maar er is nog een jongen die haar ziet zitten. Gaat het hart van Luce naar die andere of toch naar Daniel?

Het is een volwassener seriereeks van Fallen, fantasy richting Harry Potter maar dan volwassener geworden. Om daar achter te komen zal je boek echt moeten lezen. Het is in het begin vaag en vreemd en snap je er niks van. Hoe verder je het boek komt sowieso over de helft begint het verhaal echt vorm te krijgen.

Ben benieuwd hoe Kwelling zal zijn. Wat zal haar daar allemaal op haar pad komen. Als Fallen mij al heeft verrast. Zal Kwelling mij ook verassen? We zullen het zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *