Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Duw me weg, Houd me vast – Vanessa Garden.

Duw me weg, houd me vast

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlandstalig
  • 280 pagina’s
  • 9789492585226
  • juni 2018

Bedank Dutch Venture Publishing beschikbaar stellen van dit exemplaar.

Achterklep:

Na de zelfmoord van haar moeder is het leven voor de zeventienjarige Ruby verre van zorgeloos. Ze ontfermt zich over haar broertje en past op haar alcoholische vader. Tijd om tiener te zijn is er niet. Ruby kan de dood van haar moeder niet verwerken en het leven is een strijd. Tot ze Byron ontmoet. De jonge muzikant draagt zijn eigen demonen met zich mee. Toch laat hij zich door niemand voorschrijven hoe hij moet leven… of om moet gaan met de dood.
Hoe meer Byron voor Ruby gaat voelen, hoe meer hij beseft dat hij zijn eigen verleden onder ogen moet komen. Als Byron teruggaat naar zijn geboorteplaats, volgt Ruby hem en ontdekt wat hij al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden. Kunnen ze samen het duister overwinnen – of is het beter om elkaar te laten gaan?

Mijn mening:

Het begint nogal cliché met een gebroken gezin met moeder die zelfmoord pleegt. Ruby is erg onzeker over haar moeder die zelfmoord gepleegd heeft en haar vader is drankverslaafd.

Dan leert ze Byron kennen en vind hem wel leuk. Hij heeft een geheim die hij niet met Ruby wil delen. Wat dat is zal je het boek moeten lezen.

Het is een aanrader om te lezen. Had hem binnen 5 dagen uit. Ideaal boek voor de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *