Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Deadline – verschillende auteurs.

  • Uitgever: Letterrijn
  • Nederlands 
  • 1e druk 
  • 9789491875748 
  • november 2018 
  • Paperback 
  • 250 pagina’s

bedank hierbij de uitgeverij Letterijn voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

In deze verhalen hangt de hoofdpersoon of iemand uit diens omgeving iets boven het hoofd. De hoofdpersoon heeft nog exact één etmaal om het noodlot af te wenden. Een duidelijke deadline die wellicht een zowel letterlijke als figuurlijke betekenis krijgt. Vierentwintig uur om jezelf of een dierbare uit de levensgrote problemen te helpen en de klok tikt genadeloos door.
Die deadline stond centraal in de jaarlijkse verhalenwedstrijd van uitgeverij LetterRijn en het was de bedoeling om er een spannend verhaal over te schrijven.
Deadline bevat 21 verhalen van de volgende Vlaamse en Nederlandse schrijvers: Ilona de Lange, Iane Myre, Carolien Cramer, Karel Bedert, Jaap Boekestein, Michiel van den Berg, Eric van Berkel, Franziska Weissenbacher, Karin Hazendonk, Alain De Lannoy, Liz Ouwens, Karin Bisschops, Lucy Neetens, Tamara Haagmans, Gea van Beuningen, Rik Raven, Debby Willems, Klaartje Gras, Marieke Jongejan, Melissa Skaye en Miriam Joosse.

Mijn mening:

De ene verhaal pakt je sneller dan de andere. Sommige verhalen mochten van mij echt wel een uitgebreidere verhaal krijgen.

Je voelt spanning en wil zelfs zelfs mee vechten als het moet. Je begrijpt de personages ook in de verhalen.

Het is een bijzondere verhalenbundel van iets bekendere auteurs en echte onbekende auteurs. Je kan rustig een verhaal lezen en dan even weg leggen. Dat is het mooiste aan een verhalenbundel. Vind ook een plus punt zodat je nog meer auteurs leert kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *