Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De vergeten tombe – Kate Mosse.

De vergeten tombe

  • Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  • Nederlandstalig
  • 597 pagina’s
  • midprice
  • 9789047510314
  • juli 2009

Achterklep:

Een oude priester, op brute wijze om het leven gebracht.Een ontzield lichaam van een jonge man in de rivier de Aude. Een nerveuze vrouw in een kamer met damasten gordijnen. Een lachende man in de schaduw. Twee vrouwen uit verschillende tijden en plaatsen raken verwikkeld in het mysterie dat deze mensen samenbrengt: de tarotkaarten die zij in hun handen houden… De vergeten tombe is een episch avontuur waarin de lezer wordt meegenomen van het hedendaagse Rennes-les-Bains naar het negentiende-eeuwse Rennes-le-Chateau, maar ook naar lang voorbije tijden waarin koningen werden begraven met hun schatten. Een intrigerend verhaal over spookachtige muziek, moordende hebzucht en eeuwenoude geheimen.

Mijn mening:

Weer een echte Kate Moss boek. Een heerlijke spannende boek met romantische twists en geschiedenis.

Een geschiedenis van rond 1800. Twee vrouwen met een verschillende tijd. Totaal andere wereld van elkaar hebben ze veel met elkaar gemeen.

Het past perfect met deze maand van de geschiedenis. Liefde en vriendschap komen aanbod. Heb zelf wel bijna een maand over gedaan om dit boek uit te lezen. Het boek is het meer dan waard. Binnenkort aan deel drie beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *