Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De verdwenen Zeekrijger (Stormwachter 2) – Catherine Doyle.

Stormwachter 2 - De verdwenen zeekrijgers

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 9789059246423
  • Druk: 1
  • november 2019
  • 296 pagina’s

Bedank hierbij uitgeverij Fantoom voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Fionn Boyle is nog geen halfjaar Stormwachter op Arranmore als het eiland overspoeld wordt door duizenden angstaanjagende Zielsluipers. De meedogenloze volgelingen van de gevreesde tovenares Morrigan komen haar weer tot leven wekken en Fionn staat machteloos. Hij is de magie van de Stormwachter kwijt en nu het geheugen van zijn opa steeds slechter wordt, is hij aangewezen op de hulp van zijn vrienden Shelby en Sam. Samen moeten ze Dagda’s leger van Merrows, legendarische zeewezens uit vroegere tijden, oproepen. Maar niemand gelooft dat het wilde volk uit de oceaan bestaat. En hoe kan Fionn zijn gelijk bewijzen zonder magie? Terwijl hij op zoek gaat naar het verdwenen leger, bereiden de andere eilandbewoners zich voor op de invasie. De strijd om het voortbestaan van Arranmore is begonnen.

Mijn mening:

Dit boek is deel twee van Stormwachter. Het gaat verder waar deel één is gestopt. Was er eind december al mee begonnen maar druk met andere dingen te doen.

Het wordt een spannend avontuur met de slechteriken een grote rol spelen. Niets is wat het lijkt. Een aanrader om te lezen of voor te lezen.

Elke hoofdstuk heeft een mooie kraai op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *