Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De torenclub en het geheim van de grafheuvel ( De torenclub 1 ) – Marianne van der wal.

De Torenclub-serie 1 - De Torenclub en het geheim van de grafheuvel

  • Nederlands
  • E-book
  • 9781393798125
  • 15 februari 2020
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Bedank hierbij de uitgeverij DVP voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterflap:

Joost is twaalf jaar en woont met zijn zusje en ouders in een gezellig dorp. Helaas komen er de laatste tijd bijna geen bezoekers meer in het archeologisch museum van zijn vader. Joost is bang dat ze zullen moeten verhuizen als dit zo doorgaat.

Maar dan stuiten Joost en zijn klasgenootje Karlijn op een geheimzinnige grafheuvel en een ondergronds gangenstelsel. In de gangen vinden ze raadsels die verwijzen naar een eeuwenoud mysterie en een nooit gevonden schat. Die schat zou het museum weleens van de ondergang kunnen redden, maar er zijn kapers op de kust en bovendien moeten Joost en Karlijn bij hun zoektocht samenwerken met de pestkoppen uit hun klas. Lukt het hen om samen de schat te vinden?

‘Dit boek heeft het allemaal: avontuur, spanning en humor. Ik kon niet stoppen met lezen.’ Chinouk Thijssen, auteur van YA-thrillers en redacteur

Mijn mening:

Een leuke avonturen verhaal over een jongen dat in een museum woont samen met zijn vader. Het gaat helemaal niet goed met het dorp en de museum.

In het bos vind Joost een grafheuvel en dan begint het hele avontuur.

Ben zeker benieuwd naar de andere delen van dit boek. Het leest goed weg en is ideaal om voor te lezen maar  kinderen dat al tijdje lezen kunnen dit prima lezen.

Ridders en alle soorten dingen komen voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *