Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Toneelclub – Nathalie Pagie.

18005042

Achterklep:

Elin zoekt na een verbroken traumatische relatie haar heil in een nieuwe stad en een nieuwe baan. Ze wil helemaal opnieuw beginnen en haar verleden achter zich laten. Vooral Daniel, haar charmante maar ook gewelddadige ex, wil ze vergeten.Het lijkt haar aardig te lukken: haar baan is uitdagend, en ze besluit haar oude liefde voor toneel nieuw leven in te blazen door zich bij een toneelgezelschap aan te sluiten. Als ze op de toneelclub echter een oude bekende tegenkomt, wordt ze geconfronteerd met gebeurtenissen uit haar verleden die ze liever zou vergeten Waarom voelt ze zich toch altijd een slachtoffer?Elin komt voor een drastische keuze te staan: als ze niet weer het slachtoffer wil worden, zal ze het heft in eigen handen moeten nemen. Ze stelt een actielijst op met opdrachten die niets en niemand ontzien. Een confrontatie met haar ex in de psychiatrische inrichting waar hij verblijft, is hiervoor onontkoombaar. Lukt het haar deze opdrachten uit te voeren en voor eens en voor altijd af te rekenen met haar verleden?

Mijn mening:

Een mooie snel lezend boek, spanning in het boek is niet super aanwezig. Ik vind dat deze boek meer richting Marion Pauw en Saskia Noort gaan betreft spanningsopbouw van het boek.

Echt super spannende boek viel mee, vond het niet echt een thriller. Leuk voor tussendoor. Miste veel overige spanningen en er naar toe. Het waren ook niet grote opdrachten die ze deed. Behalve de laatste. Dan houdt het erg snel op.

Het boek leest verder wel heerlijk weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *