Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De tijdwachter ( De bieb bende 3) – Micheal Reefs.

De Bieb-bende 3 - De tijdwachter

  • Uitgever: Stormsteen
  • Nederlandstalig
  • 352 pagina’s
  • 9789082190915
  • maart 2015

Bedank hierbij Uitgeverij Stormsteen voor het beschikbaar stellen voor dit exemplaar.

Achterklep:

Reis mee naar het verleden
De vijf vrienden van de Bieb-bende vinden tijdens een museumbezoek de eerste aanwijzing van de derde Hemelrijder. In een verweerde hal diep onder de heuvel ligt het mysterieuze Rad van de Tijd verborgen. Wanneer ze hier vijf maal aan draaien, belanden ze plotseling in het jaar 536, het jaar waarin de Hemelrijders werden vermoord. Daar krijgen ze niet alleen hulp van een boerenjongen, maar ook van een raadselachtig meisje dat vreemde aanwijzingen geeft. Wie is zij en waarom kan alleen Valerie haar zien?

De Tijdwachter is het derde deel in de serie over de Bieb-bende. Ook in dit deel beleven de vijf kinderen weer een bloedstollend avontuur. Terwijl de Man met de Bijl ze op de hielen zit, moeten ze uitzoeken hoe ze de derde Hemelrijder kunnen redden én op zoek gaan naar het ontbrekende onderdeel van het Rad van de Tijd. Zullen ze ooit nog thuis komen?

Mijn mening:

Deel drie van de bieb bende reeks. Dit maal gaat het over de tijdwachter.

De kinderen gaan weer een spannend avontuur tegemoet. Het begint bij een museum waar ze een schilderij ontdekken en meer over de legende van de hemelrijders.

Elke hoofdstuk neemt je weer verder mee in het verhaal en je komt gaande weg steeds meer achter.

Vond dit deel echt meer magische elementen met Harry Potter. Vanwege de tijd. De magie in dit verhaal is erg mooi uitgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *