Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Spotgaai ( De hongerspelen 3) – Suzanne Collins.

De Hongerspelen 3 - Spotgaai

  • Uitgever: van Goor
  • Nederlandstalig
  • 368 pagina’s
  • 9789000331994
  • september 2013

Achterklep:

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betekent nog niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panem. En president Snow heeft bovendien meer dan duidelijk gemaakt dat Katniss niet de enige is die daarvoor zal boeten. Haar vrienden, haar familie; heel District 12 loopt gevaar. Dit bloedstollende slot van de Hongerspelen -trilogie verslaat alles. wees gewaarschuwd: dit boek neemt je leven compleet over.

Mijn mening:

Een spannende slot en had dit boek weer binnen 2 dagen uit. De hele trilogie binnen een week verslonden. Je wilt het einde echt weten. Zal iedereen het overleven? Of zullen er ook doden vallen? Wat gaat er met Panem gebeuren?

Deze trilogie is een groot aanrader en is zeker niet overroepen. Dankzij deze trilogie lees ik nu veel meer YA boeken nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ben je nu nog altijd niet om? Koop deze trilogie zowel verschillende formaten te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *