Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De slaventocht (Team Mortis 10) – Bjorn Van Den Eynde.

Team Mortis 10 - De slaventocht

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 9789059247321
  • Druk: 1
  • oktober 2019
  • 332 pagina’s

Bedank hierbij de uitgeverij Fantoom voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

De Noorse tienersterren en influencers, Livia Holt en Finn Thorsen, worden ontvoerd en zijn beiden gedoemd te sterven tijdens een luguber spelletje. Slechts één van hen kan aan de dood ontsnappen, maar alleen als de ander bereid is om zijn leven te geven voor zijn geliefde. De hoop dat het om een eenmalige vergelding gaat, vervliegt al snel. Nadat opnieuw twee geliefden de dodelijke test moeten doorstaan, krijgt een derde slachtoffer een vreemde post op haar social media. Ruth Bentzen kan op dat moment nog niet weten dat ze binnen 48 uur dood zal zijn. Teamleider Celine Schield zit met de handen in het haar. Het enige lid uit haar team dat snel genoeg kan infiltreren om bij het volgende slachtoffer in de buurt te komen, wordt actief gezocht voor moord en is voortvluchtig. Kunnen de jongens uit Erika’s ex-team haar snel genoeg vinden? En is het wel een slim idee om het tienermeisje in te schakelen? De risico’s en de inzet waren voor Erika nog nooit zo hoog…
Los te lezen.

Mijn mening:

Wat een spannend boek is dit weer van Bjorn. Had hem zoals altijd wel eerder uit kunnen hebben maar had drukke dagen tussen zitten waardoor ik niet aan lezen toe kwam en wilde booktube een beetje inlopen (wat nog steeds niet lukt haha).

Erika heeft het zwaar te verduren in dit boek zoals de vorige boek hebt gelezen weet je dat ze op de vlucht is. Scheelt ook dat het in het boek het ook wel wordt verteld wat er beetje in de andere boek is gebeurd.

Vond het leuk dat er een klein beetje Friesland in voor kwam. Helaas niet met woonplaats erin maar mag de pret zeker niet drukken. Heb weer genoten van dit boek en sta zeker te springen op een nieuwe deel.

0 Replies to “De slaventocht (Team Mortis 10) – Bjorn Van Den Eynde.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *