Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Relatieschatkist – Lyona Rose.

De relatieschatkist

  • Nederlands
  • Paperback
  • 9789492939913
  • 09 december 2022
  • 120 pagina’s

Bedank hierbij de uitgeverij voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterflap:

In de hedendaagse Nederlandse samenleving bevinden vele mensen zich in een partnerrelatie of zijn ernaar opzoek. Er wordt veel aandacht besteed om de juiste partner aan te trekken en binnen te halen, maar wat gebeurt er eigenlijk als je eenmaal iemand hebt gevonden en je in een serieuze partnerrelatie terechtkomt? Op school leren we verscheidene vakken die ons helpen om als volwassenen zelfstandig te kunnen functioneren en een goede baan te vinden, maar het relatieconcept blijft tot de dag van vandaag nog steeds een raadsel. Wat eigenlijk best vreemd is aangezien een relatie met een geliefde veel invloed uitoefent op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar vele relaties en huwelijken stranden of monden uit in een vechtscheiding waar ex-partners en helaas ook veel kinderen jaarlijks gedupeerd door raken. Het boek ‘De relatieschatkist’ is een algemeen hulpboek voor iedereen en kan als een toegankelijke handleiding worden gezien voor alle koppels, jong en oud ongeacht cultuur, leeftijd en sociale klasse. ‘De Relatieschatkist’ staat voor een gezonde relatie en om die te kunnen openen zijn elf sleutels essentieel. Deze sleutels vertellen ons wat wij nodig hebben om een harmonieuze en gezonde relatie te kunnen aangaan en behouden, om zo de schatkist te kunnen openen naar een langdurige en solide partnerrelatie.

Mijn mening:

Heel mooi beschreven boek over verschillende sleutels van een relatie. Ook de invloed over je eigen kindpijn kan hebben in je relatie.

Voor mij heeft het op mij vooral de kindpijn veel invloed want het komt heel dichtbij nu. Zelf vele trauma’s in mijn jonge leven gehad. Ben er dan wel druk mee bezig om het allemaal naar beneden te krijgen.

Gelukkig heb ik een hele goede relatie met mijn partner. We praten over alles en vertrouwen elkaar.

Voor verschillende gezinnen kan dit boek zeker helpen om jezelf of je kinderen te begrijpen. Een relatie is een lopende machine dat je werkend moet houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *