Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De redding – Nicholas Spranks.

De Redding ( Pocket )

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 9789036422031
  • 290 pagina’s

Achterflap:

De redding is een ontroerende roman over de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar kwetsbare zoontje – een band die zo sterk is dat er voor andere liefde geen plaats lijkt te zijn.

Welke moeder zou niet alles geven voor haar kind?
Denise Holton, alleenstaande moeder van Kyle, zet alles opzij voor haar zoontje die grote problemen heeft met spreken. Hij is vier en kan zich nog nauwelijks verstaanbaar maken. Om Kyle zoveel mogelijk te begeleiden, heeft Denise gekozen voor een teruggetrokken bestaan met zijn tweetjes.

Als Denise en Kyle tijdens een noodweer een auto-ongeluk krijgen, worden ze gered door Taylor McAden. Deze sympatieke man is de eerste die een bres weet te slaan in de muur die Denis om haarzelf en haar kind heeft opgetrokken. Taylor, die als geen ander kan opschieten met kinderen, verovert uiteindelijk het hart van Kyle en dat van zijn moeder. Het geluk lijkt Denise toe te lachen. Maar naarmate hun relatie serieuzer wordt, sluit Taylor zich steeds meer voor har af. Waarom kan hij zich niet binden aan de vrouw van wie hij houdt?

Mijn mening:

Een lieve roman verhaal.. ik noem Nicolas Sparks maar de mannelijke auteur van boeken van Danielle Steel.

Het boek leest als een snel trein en is niet al te moeilijk. Het is perfect boek voor vakanties te lezen of gewoon tussendoor.

Denise zet zich in voor haar zoontje Kyle en zet haar werk en alles op om voor hem te zorgen omdat hij niet helemaal mee kan komen met de andere kinderen.

Wil zeker nog meer boeken van hem lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *