Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Labyrintrenner ( De labyrintrenner 1) – James Dashner.

De labyrintrenner 1 - De labyrintrenner

  • Nederlands
  • 384 pagina’s
  • Querido
  • 1
  • augustus 2014

Achterklep:

Nadat zijn geheugen is gewist, wordt Thomas wakker in een grote open ruimte met gigantische muren eromheen. De jongens die er al wonen hebben geen idee wat ze er doen of waar ze vandaan komen. Als Thomas beseft dat ze gevangen zitten in een labyrint, sluit hij zich aan bij de Renners. Overdag proberen de Renners een uitgang te vinden, maar ’s nachts is het levensgevaarlijk buiten de muren en wacht onherroepelijk de dood. Thomas zet alles op het spel om uit het labyrint te ontsnappen, en om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Mijn mening:

Het begint vanaf dat Tomas in de box binnen komt en wakker wordt en bedenkt dat hij hier al eens eerder is geweest maar niet kan plaatsen.
Hij komt al gauw achter dat hij in een doolhof zit met de andere jongens en er helemaal geen meiden tussen zitten maar daar komt hij later pas achter.
Er is gehele nieuwe gemeenschap ontstaan bij de jongens in het doolhof en hebben allemaal een eigen taak.

Wilde deze serie sowieso al eens lezen maar toevallig zat dit boek in vakantiebieb en daarom ook gelezen.
Vond het best wel spannend helaas niet sneller een recensie kunnen schrijven omdat wij geen internet hebben in ons nieuwe huis.
Het duurt dus langer voor er recensies online komen.

Vond het een leuk en spannend boek, snap alleen niet wat de wetenschappers ermee nodig hebben om een doolhof te maken en er kinderen erin te stoppen maar daar zal denk ik deel drie een uitkomst in bieden hoop ik. Binnenkort maar snel deel twee en drie op mijn kobo zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *