Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Kroonprinses – Danielle Steel.

De kroonprinses

  • Nederlands
  • E-book
  • 9789024586233
  • 11 juli 2019
  • 320 pagina’s

Achterflap:

hristianna lijkt een moderne jonge vrouw als vele andere, maar in werkelijkheid is zij een prinses. Haar afkomst houdt ze het liefst verborgen, ook als ze de arts Parker Williams ontmoet. Maar hoelang kan ze haar geheim voor hem bewaren?

Mijn mening:

Een leuk boek vooral meer dan de helft van het boek is echt leuk.

Daarna begint het ongeloofwaardig te worden en gaat het te snel van hak op de tak. Dat is wel jammer want het had zoveel anders kunnen gaan lopen. Het zelfde als het einde en het probleem rondom haar relatie.

Het draait vooral om het probleem en niet hoe op te lossen. Ze durft niet tegen haar vader in te gaan. Ze cijfert zichzelf heel veel weg en dat is zo zonde en laat zich door mannen onderdrukken en doet er niks aan.

Dat had ik graag anders gezien. Wel leuk dat Nederland paar keer ingenoemd is maar helaas klopt het niet waar het koninkrijk zich bevind. Alles is Amsterdam… dat klopt niet want ze bevinden zich rondom Den Haag en Wassenaar.

Daar had Danielle Steel wel meer onderzoek naar mogen doen. Maar om het te lezen was het wel leuk. Al moest ik wel wennen aan het doorluchtige prins en prinses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *