Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De ijzerkoningin (The Iron Fey 3) – Julia Kagawa.

Achterklep:

The Iron Fey 3: Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimmernimmer. We hebben een hoge prijs moeten betalen, maar het was het waard. Alleen, is het wel echt voorbij? Hoef ik geen moeilijke keuzes meer te maken? Geen offers meer te brengen voor de mensen van wie ik hou? Nou, niet dus! De valse koning van het IJzerrijk zit achter me aan. Hij is uit op mijn magische krachten. Krachten die ík niet begrijp of kan beheersen, maar die hém oppermachtig zullen maken. Tegelijkertijd blijk ik de enige te zijn die hem kan tegenhouden. De enige die kan voorkomen dat het oprukkende ijzer heel Nimmernimmer vernietigt. Waarschijnlijk krijg ik er spijt van, maar dat zien we dan wel weer. Eerst maar eens leren hoe ik een zwaard moet vasthouden en hoe ik die magie onder de knie krijg. Eén ding is zeker: het wordt erop of eronder. Voor mij, voor Ash, voor ons allemaal…

Mijn mening:
Deel drie van de serie Iron fey, het gaat verder waar het bij deel twee is gestopt. De valse koning is op zoek naar meghan. Hij wil nimmernimmer vernietigen.
Het is een spannende deel en je bent nieuwsgierig wat er allemaal gaat gebeuren, ash en meghan zijn verbannen uit nimmernimmer.

De ijzerrijk is in opmars. Kan meghan haar gave onder de knie krijgen? Red ze nimmernimmer?
Dat ga je allemaal lezen in deel drie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *