Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De heks van eb en vloed (De heksen van fantasia 1) – Thea Stilton.

Heksen van Fantasia - Heksen van Fantasia-De Heks van Eb en Vloed (1) set van 2

  • ISBN:9789085929237
  • Titel: De heks van eb en vloed.
  • Auteursnaam: Thea Stilton.
  • Uitgever: De wakkere muis.
  • Aantal pagina’s: 288
  • Prijs: 10,00
  • Uitgegeven op: 1 oktober 2015

Achterklep:

Met een nachtmerrie van Kalea, de Koraalprinses, waarna er al snel meer tekenen van naderend onheil volgen. De Wijze Koning realiseert zich meteen wat er aan de hand is en vertelt zijn dochters wie de vijand lijkt te zijn: de Grauwe Heksen. Zeven gevaarlijke en vastberaden toverkollen, die niet zullen rusten voor ze de vijf delen van het rijk alsnog ten val hebben gebracht. De eerste aanval komt van Diluvia, de Heks van Eb en Vloed, en richt zich vooral op het vredige Rijk van het Koraal. Om het offensief van de heks en haar afschrikwekkende Monstermatrozen van de Peilloze Diepte af te weren, zal veel doorzettingsvermogen nodig zijn, maar ook sluwheid en moed. De Wijze Koning, zijn vijf dochters en hun vertrouwelingen trekken moedig ten strijde.

Mijn mening:

Na de spannende delen van de prins zonder naam mogen de prinsessen het opnemen tegen een grotere nachtmerrie. Het is serie reeks van zeven boeken waarvan dit boek de eerste deel van is.

Dit eerste deel gaat beginnen bij de Koraalprinses, Kalea die naar droomt en al snel volgen er meer aanwijzingen dat er dingen gebeuren gaat. De andere prinsessen krijgen ook allemaal tekens door.

Een heerlijk kinderboek om te lezen en veel mooie tekeningen erin zoals we van de Wakkere muis gewend zijn.

Mooie grote letters in de boek zorgt er weer voor dat kinderen met dyslexie of volwassenen het makkelijker kunnen lezen. Snel lezend is het wel. Maar ook zeker spannend. Korte hoofdstukken met kleine klifhangers zorgt er weer voor dat je gauw weer doorleest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *