Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Fixer ( De fixer 1) – Jannifer Lynn Barnes.

De fixer

  • Uitgever: van Goor
  • Nederlandstalig
  • 296 pagina’s
  • 9789000344833
  • september 2015

Achterklep:

De fixer van Jennifer Lynn Barnes Razendspannende politieke YA-thriller

De zestienjarige Tess woont bij haar opa op een ranch in Montana. Als haar opa begint te dementeren, neemt haar grote zus Ivy – die ze al drie jaar niet heeft gezien – Tess mee naar Washington. Ivy begeeft zich in het hart van de politieke society en is een fixer – ze lost andermans problemen op door clever thinking, connecties en als het moet zelfs chantage. Opeens wordt Tess een wereld van politiek, macht, rijkdom, driehoeksverhoudingen en familiegeheimen in geslingerd, en woont ze bij een zus die ze amper kent en vooral niet vertrouwt. Erger nog, wanneer Tess een wanhopig klasgenootje te hulp schiet, raakt ze zelf onbedoeld verstrikt in de fixerbusiness. Voor ze het weet vragen allerlei mensen haar om hulp. Totdat het uit de hand loopt en Tess in een complot wordt gezogen dat van haar high school tot midden in de Oval Office leidt.

‘House of Cards meets Criminal Minds in dit boeiende eerste deel van Barnes’ nieuwste serie. Je zal het niet kunnen wegleggen tot je het uit hebt, zelfs als dat de hele nacht duurt. De meesterlijke plot en de intrigerende karakters zijn fenomenaal.’ RT Book Reviews

‘Barnes is een meester van mysterie, en De fixer is een fantastische “fix” voor tieners.’ School Library Journal

Mijn mening:

Een heerlijk boek en je leeft echt met Tess mee. Het is een meeslepend boek en net als andere boekbloggers geef ik ze gelijk dat het een aanrader is.

Maar niet is alles wat het lijkt. ben dan ook zeer benieuwd naar deel 2 die nog uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *