Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De draagmoeder – Kathryn Mackel.

De draagmoeder

  • Nederlands
  • Paperback
  • 9789061127888
  • Druk: 2
  • mei 2010
  • 335 pagina’s

Achterklap::

Bethany en Kyle Dolan gaan al jaren gebukt onder onvruchtbaarheid, miskramen en uiteindelijk zelfs een baarmoederverwijdering. Ze zijn nu wanhopig op zoek naar een draagmoeder die hun laatste ingevroren embryo zal kunnen dragen. Sable Lynde is een jonge vrouw die niet alleen tracht te ontsnappen aan de demonen uit haar duistere verleden, maar ook aan een gevaarlijke schuldeiser. Dankzij haar uitstekende acteertalenten weet ze op de Dolans zo’n goede indruk te maken dat ze in haar de perfecte kandidate voor het draagmoederschap zien en haar zelfs uitnodigen onder hun dak te komen wonen.

Maar naarmate de zwangerschap vordert, komen Sable’s duistere kanten meer en meer aan het licht en druk ze – zelfs in coma – een levensbedreigend stempel op het leven van de Dolans…

Met De draagmoeder levert Kathryn Mackel een snijdend spannende thriller af, die door de fans van Sabine Thiesler en Corine Hartman in één ruk zal worden uitgelezen.

Mijn mening:

Een indrukwekkend psychologische thriller. Het boek is ook verfilmd en ga hem zeker kijken.

Het gaat om een hele kwetsbare stel dat heel graag kinderen wil maar niet gelukt is. Ze kiezen voor draagmoederschap daar is niks mis mee. Het is Amerika legaal om het aan te gaan. In Nederland nog steeds niet(dat is een hele andere discussie).

Hoe verder de zwangerschap vordert hoe meer de zware aard van hun draagmoeder naar voren komt. Staan ze er nog steeds achter hun besluit?

Er gebeuren vreemd en angstaanjagende dingen in en rondom hun huis. Komt er ooit een einde aan?

Het is een boek met korte hoofdstukken waardoor het goed weg leest. Het is een aanrader als je van thrillers houdt en echte drama voorbij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *