Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Doodskuur ( Labyrintrenner 3) – James Dahner.

De labyrintrenner 3 De doodskuur

  • Uitgever: Q
  • Nederlandstalig
  • 336 pagina’s
  • 9789021457383
  • februari 2015

Achterklep:

WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test.
Maar zal iemand die overleven?
Wat WICKED niet beseft is dat de herinneringen van Thomas veel verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. En daarom weet Thomas dat hij geen woord moet geloven van wat ze zeggen. Thomas ontsnapte uit het Labyrint. Hij overleefde de Schroei. En hij zal alles op alles zetten om zijn vrienden te redden. Maar het is de waarheid zelf die echt een einde aan alles zal maken. De tijd voor leugens is voorbij.
De doodskuur is het einde van de Labyrintrenner-trilogie. In de zomer van 2015 verschijnt nog een prequel.

Mijn mening:

Wat een heftig verhaal maar einde vond ik iets te snel afgemaakt. Veel dode mensen en cracks gaan vliegensvlug veranderen tot het verdwijnpunt.

Wat rechterarm nou echt wilde weten we nog altijd niet. Één ding was wel duidelijk de mensheid sterft uit. De medicijn tegen de vuring was er niet en heeft WICKED niet behaald. Vele geld van overheden en de medicijnen niet voor elkaar. Had wel een goed happy eind verwacht maar toch heeft Thomas zijn eigen happy end.

Dit was de trilogie van the maze runner. Weer een serie afgesloten. Er komen nog genoeg voorbij op deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *