Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Cock en het sombere naakt ( Baantjer 5) – Appie Baantjer.

Baantjer 5 - De Cock en het sombere naakt

  • Nederlands
  • E-book
  • 9789026124556
  • 31 oktober 2009
  • EPUB met digitaal watermerk

Achterflap:

Deel 5 in de serie over rechercheur De Cock. Rechercheurs De Cock en Vledder komen voor een moeilijke zaak te staan als een meisje aangifte doet van de vermissing van haar zus.

Een mooie, vrijgevochten jonge vrouw wordt vermist, en haar naasten vrezen voor haar leven. De Cock raakt bij de zaak betrokken.

De vermiste Nanette bleek een donkere kant te hebben, en een leven waarin chantage en geestelijk misbruik een rol speelden. Hoe meer De Cock te weten komt over de verleidelijke Nanette, hoe meer hij ervan overtuigd raakt dat hij op het spoor is van een dode vrouw.

Zijn vermoeden wordt bevestigd na een telefoontje: er zijn lichaamsdelen van een jonge vrouw gevonden. Aan De Cock de taak om de moordenaar te vinden van deze somber kijkende vrouw.

De Cock en het sombere naakt is deel 5 in de serie rondom rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat.

Mijn mening:

Een heerlijke crime boek zoals we van Baantjer kennen. Dit boek is dan ook in een aflevering van de serie gemaakt.

Had dit boek al in december 2023 als concept staan. Daarin gaat het niet goed. Heb ook hele tijd niet echt baantjer gelezen door leesdip en glazen troon 4.

Binnenkort deel 6 om zo langzaam alle boeken ervan te lezen. Dan heb ik nogal wat te gaan. Het blijft een aanrader om te lezen zowel lekker voor tussendoor maar ook tijdens vakanties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *