Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Cock en het lijk in de kerstnacht ( Baantjer 3) – A.C. Baantjer.

Baantjer 3 -  De Cock en het lijk in de kerstnacht

  • Nederlands
  • E-book
  • 9789026124532
  • 31 oktober 2009
  • 99 pagina’s
  • EPUB met digitaal watermerk

Achterflap:

Wanneer in de kerstnacht het lijk van een jonge vrouw uit een Amsterdamse gracht wordt opgehaald, roept de jonge rechercheur Vledder zijn leermeester De Cock te hulp.

Het is Kerstnacht als een surveillerende agent een lijk in de Amsterdamse Herengracht ziet drijven. Bij de sectie blijkt ze niet alleen gewurgd, maar ook zwanger te zijn. ‘Stille getuigen’ uit het gevonden tasje van de vermoorde wijzen in de richting van twee mannen die een rol in haar leven gespeeld hebben. De verloofde kan de moord niet gepleegd hebben, maar wie is de tweede man? Om nog iets aan zijn vrije Kerstdagen te hebben wil De Cock de zaak snel afhandelen.

Mijn mening:

Weer een echte baantjer gelezen, de Cock wordt gestoord tijdens de kerst en daar is hij niet blij mee. Hij zal samen met Vledder proberen de moord op te lossen.

Als je van de tv serie houdt hou je ook van de boeken. Het is een makkelijk weglezend boekje. Niet dik maar dun en ideaal om tijdens vakanties te lezen of gewoon tussen de dikke boeken waar je over na moet denken kan je deze serie echt wel lezen.

Ondanks het al een oudere versie is las het als een trein. Binnenkort deel vier beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *