Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Chocoloatiers – Joran Moran.

De chocolatiers

  • ISBN: 978 90 4521 676 8
  • Aantal pagina’s: 369
  • Uitvoering: Paperback
  • Verschenen: 26-09-2019

Bedank hierbij Karakter uitgevers voor het beschikbaar stellen van dit boek.

Achterklep:

San Francisco, 1953.

Celina Savoia is zeer aangedaan door de voortijdige dood van haar echtgenoot, een professionele chocolatier. Ze besluit hun jonge zoon mee te nemen naar de zonnige Italiaanse Amalfi kust, om kennis te maken met de familie van zijn vader. Maar als ze begint aan een magisch, romantisch bestaan van chocolade maken aan zee, omringd door een liefhebbende familie, begint ze te vermoeden dat haar man niet de geliefde zoon en broer was om wie ze rouwen.

Hoewel een tweede kans op liefde binnen handbereik is, houdt het mysterie van de ware identiteit van haar man Celina tegen. Ze is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Samen met de broer van haar man gaat Celina, op zoek naar het verleden, naar een afgelegen Zuid-Amerikaanse cacaoplantage. Daar moeten ze het bedrog onder ogen zien dat hun levens dreigt te vermorzelen.

Mijn mening:

Een boek waarbij je gewoon zin in chocolade krijgt en echt op tafel moet leggen want je gaat er echt van snoepen. Je krijgt van het lezen over chocolade krijg je er ook echt zin aan.

Een hele bijzonder verhaal over een vrouw dat haar man verliest en contact opneemt met zijn familie. Eenmaal in Italië begint het avontuur echt. Was haar man wel de man wie hij was?

Hier en daar goede spanningen en avontuur. Het is inderdaad te vergelijken met Daniëlle steel boeken.

Heb er zeker van genoten. Ben dan ook benieuwd naar de andere boeken van deze auteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *