Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De bruidsjurk – Danielle Steel.

De bruidsjurk

  • Nederlands
  • E-book
  • 9789024595259
  • Druk: 1
  • september 2021
  • 230 pagina’s

Dit boek lezen we voor het leesclub op instagram.

Achterklap:

Eén buitengewone jurk. Vier generaties vrouwen. De bruidsjurk is een prachtig familieverhaal over verlies, moederschap, tragedie en overwinning. Danielle Steel. Wegdromen met een verhaal dat je raakt. In 1929 trouwt de Amerikaanse socialite Eleanor Deveraux met de schatrijke bankier Alexander Allen. Ze heeft haar bruidsjurk speciaal in Parijs laten maken en de bruiloft is een hoogtepunt voor de elite van San Francisco, mede dankzij de verbluffende jurk. Maar dan komt de beurskrach… Tientallen jaren later is de prachtige, tijdloze jurk gedragen door vier generaties vrouwen. Hoe verschillend de tijdperken ook zijn, de jurk is een gekoesterd familiestuk dat voor iedere vrouw die hem draagt iets speciaals vertegenwoordigt: hoop, familiebanden en eeuwige liefde.

Mijn mening:

Het is weer een heerlijke feelgood van Danielle Steel. Het leest makkelijk weg. Je leeft met Eleanor mee vooral dat ze lange tijd doen om hun kinderwens in vervulling te laten gaan.

Al vond ik de laatste bladzijden te snel gaan en heel veel opsommingen van feiten had er niet veel mee.

Van veel rijkdom komt Eleanor met Alex in armoede terecht maar ze is tevreden en gaat werken. Ze blijft positief en optisch.

Kijk weer uit naar een andere boek van haar. Heb er nog genoeg op ereader staan en in mijn boekenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *