Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

De Ashford Affiere – Lauren Willig.

  • Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
  • Nederlands
  • Druk: 1
  • 9789045219356
  • juli 2019
  • Paperback
  • 512 pagina’s

Bedank hierbij Karakter uitgevers voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Als advocaat in een groot bedrijf in Manhattan heeft Clementine Evans bijna alles bereikt wat ze wilde. Maar haar lange uren hebben hun tol geëist: een verbroken verloving en single op 34-jarige leeftijd. Wanneer haar familie bijeenkomt voor de 99e verjaardag van haar grootmoeder Addie, laat een familielid iets vallen over een lang verborgen familiegeheim. Clementine begint een zoektocht die alles zou kunnen veranderen…
Addie groeide op in het Engelse landhuis Ashford Park aan het begin van de 20e eeuw. Na het overlijden van haar ouders kwam ze terecht bij haar aristocratische tante en oom. Hier werd ze grootgebracht samen met haar mooie en extroverte nichtje Bea. Hoewel ze als dag en nacht verschillen, zijn Addie en Bea closer dan zussen tegen de achtergrond van de Eerste Wereldoorlog. Maar als Addie enkele jaren later in Nairobi arriveert om bij Bea en haar man te verblijven, blijkt er iets gebeurd te zijn dat de vrouwen niet met elkaar kunnen delen. Hun sterke band
wordt hevig op de proef gesteld.

Mijn mening:

Het boek is in twee delen opgebouwd, de eerste deel gaat over de familie Ashford. Addie haar oom en tante nemen haar in huis nadat haar ouders zijn overleden.

Je leert haar oom en tante kennen met de kinderen Bea en de andere. Welke kattenkwaad ze uithalen.

Het boek is best wel makkelijk te lezen. Je kan het vergelijken met Kate Mosse boeken. Met heden en verleden met elkaar verweven worden.

Deel twee gaat over Kenia. Is alles wel wat het lijkt dat het is. Hoe kan Bea verdwijnen? Dat vond ik het spannende stuk van het hele boek.

Niks is wat het lijkt. Het is een aanrader om te lezen. Had niet gedacht dat ik dit boek vandaag alsnog ging uitlezen. Ik wilde het einde echt weten wat het geheim nou echt was. Wat dat is kan ik natuurlijk niet zeggen. Het is roman met mysterie tintje erin.

0 Replies to “De Ashford Affiere – Lauren Willig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *