Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Complot op het schedelslot – Geronimo Stilton.

Complot op het schedelslot - Geronimo Stilton - (ISBN: 9789085923978) | De  Slegte

Complot op het Schedelslot

  • Uitgever: De wakkere muis.
  • Nederlandstalig
  • 128 pagina’s
  • 9789085923978
  • februari 2017

Bedank hierbij de uitgeverij De wakkere muis voor het beschikbaar stellen van het boek.

Achterklep:
Op het Schedelslot komt het orkest van de familie Duistermuis al weken bijeen om te oefenen voor een belangrijke muziekwedstrijd. Een horrorwedstrijd, waarvan de muziek je nachtmerries bezorgt. Helaas, een paar dagen voor de wedstrijd verstuikt de violiste haar pols en niemand minder dan Geronimo moet haar plek innemen! Maar hij speelt al jaren geen viool meer! Bovendien is de dirigent niet van plan om zomaar iemand op zijn kostbare Stradivarius-viool te laten spelen. Op aandringen van Duifje onderwerpt hij Geronimo aan drie zware proeven. Maar dan blijkt de kostbare viool ineens spoorloos verdwenen te zijn …

Met spreekbeurttips!

Mijn mening:

Een spannend verhaal, het lijkt een normaal verhaal te worden over een muziek wedstrijd. Maar je komt er gauw achter dat er hele andere wereld er achter schuilt.

De vrolijke kleuren in het boek is een echte Geronimo boek. Spannend en veel avontuur waar je samen met je kind van kan genieten. Dit boek komt dan zeker in mijn boekenkast te staan voor de kinderen later en voor mijn neefjes en nichtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *