Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Carnaval in Venetië – Thea Stilton.

Carnaval in Venetië

  • Uitgever: de Wakkere Muis
  • Nederlandstalig
  • 180 pagina’s
  • 9789085924548
  • februari 2018

Bedank hierbij De wakkere muis voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

De Thea Sisters hebben een droomuitnodiging gekregen om het carnaval van Venetië bij te wonen. Bij aankomst op die onvergetelijke plek zijn ze het over een ding meteen eens: geen enkele film of foto kan tippen aan een echt verblijf in de stad.
Met hun Venetiaanse vrienden Marco en Elisa storten ze zich in het feestgedruis; natuurlijk dragen ook de Thea Sisters prachtige kostuums! Er lijkt niets aan de poot tot iemand in het publiek een 18e-eeuwse waaier kwijtraakt. In plaats van de waaier vindt de knagerin een speelkaart in de zak van haar baljurk. Al snel blijkt dat er uit heel Venetië meldingen komen van vermiste maskers, waaiers en kostuums. Wie is de dief? De Thea Sisters en hun vrienden gaan op onderzoek uit!
Bij dit boek een prachtig masker verpakt!

Mijn mening:

Een heerlijk verhaal over the Thea sisters. Een echte Stilton boek met vrolijke letters en puzzels.

Dit maal gaan de muizinnen naar Italië in het mooie Venetië waar carnaval is. Alle muizen lopen in mooie kostuums en maskers.

Dan worden er diefstallen gepleegd. Zullen zij het oplossen. Achter in het boek zitten nog een recepten in maar ook knutselen zodat je net zo uit ziet als muizinnen. Dat is toch leuk om te doen na het lezen van dit boek.

Dit is mijn twintigste boek van mijn reading challenge van goodreads. Ben dan ook wel best trots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *