Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Brave meiden – Karen M. Lutz.

Brave Meiden

  • Nederlands
  • Softcover
  • 9789044314205
  • 25 oktober 2005
  • 287 pagina’s

Achterflap:

Nadat ze door haar verloofde voor het altaar in de steek is gelaten, wil Zadie Roberts niets meer met de liefde te maken hebben. Samen met haar beste vriend Grey en een paar flessen wijn verdrinkt ze haar mislukte huwelijksavontuur. Dan kondigt Grey zijn verloving aan met Zadies nuftige nichtje Helen, die haar als bruidsmeisje vraagt. Zadie haat Helen en haar perfecte blonde leven, maar kan geen nee zeggen. Het vrijgezellenfeestje is een ramp. Tot iedereen is ingedronken, de parelkettingen af en alle remmen los gaan. De party loopt finaal uit de hand. Zadie staat voor een dilemma. Moet zij Grey vertellen wat er met Helen is gebeurd die nacht?

Mijn mening:

Het verhaal begint nogal opvlakkerige en totaal geen band met de hoofdpersonage, het was zelfs saai tot het eindelijk de vrijgezelle feest begint. Dan begint het drama.

Het boek is zeker geen hoogstandje maar wel leuk voor de vakantie te lezen. Het had van mij niet meer drama mogen wezen en meer dieper ingegaan zijn over Helen. Het ging over de gedachte van Sadie en al haar bekommeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *