Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Boeken series lezen 2020

Hallo lieve lezers,

We gaan weer naar het einde van het jaar toe. Dan gaat het tijd worden welke boeken series bij mij op de planning staan om verder te lezen de komende jaar.

Afgelopen jaar heb ik in totaal 9 boekenseries mogen afronden/voltooien.

De komende jaar zal dat zeker niet het geval zijn omdat ik gewoon met 4 lange boekenseries ben begonnen.

Jullie zullen wel benieuwd zijn welke dat zijn. We gaan er zo aan beginnen welke 4 dat zijn.

Game of Thrones:

Afbeeldingsresultaat voor game of throns boekenserie"

Heb zelf net deel één gelezen afgelopen maand November, Het is een dikke maar lange serie om te lezen maar of ik hem ook zal afronden/voltooien in 2020 zal het waarschijnlijk niet worden. Na deze boekenserie wil ik de tv serie ook gaan kijken.

Pretty little lairs:

Afbeeldingsresultaat voor pretty little liars boekenserie"

Heb deel één al gelezen dit jaar, de komende jaar ga ik zeker verder met deze serie. Weer een lange serie geen idee of ik hem komende jaar uit kan gaan lezen. Wil na deze boekenserie ook de tv serie ervan kijken.

Gossip Girl:

Afbeeldingsresultaat voor gossip girl boeken serie nederlands"

In deze serie heb ik ook tot nu toe deel één gelezen, hoop in het nieuwe jaar weer verder in deze serie te lezen. Want na deze boekenserie wil ik zeker de tv serie kijken al heb ik al wel één aflevering gezien.

De royals:

Afbeeldingsresultaat voor de royals boeken serie erin watt"

De bekende new adult serie, welke de meeste de hele serie al heeft gelezen. Heb ik afgelopen zomer pas deel één gelezen. Ze stonden al tijdje te wachten.

De glazen troon:

Afbeeldingsresultaat voor de glazen troon serie nederlands"

Momenteel ben ik bezig met deel één van deze serie. Weet ook dat deze boekenserie wordt verfilmd zodra het kan zal ik hem zeker kijken. Maar wel zodra ik de hele serie heb gelezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *