Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Bloedbelofte ( Academicus Vamyrus 4) – Richelle Mead.

Academicus Vampyrus 4 - Bloedbelofte

  • Nederlandstalig
  • 495 pagina’s
  • 9789048810413
  • november 2012

Achterklep:

Rose staat na de slachting op Academicus Vampyrus voor de grootste uitdaging in haar leven. Nu Mason naar de andere wereld is vertrokken, moet ze Dimitri Belikov, de liefde van haar leven, opsporen en… vermoorden. Zal hij hiertoe in staat zijn nadat ze de hele wereld heeft afgereisd om hem te vinden? Of is het nu eindelijk tijd om zich bij hem te voegen?

Mijn mening:

Weer een spannende deel, het speelt meer een deel niet af op de academie maar in Rusland. Waar ze op zoek is naar Dimi. Gaat het haar lukken om hem te vermoorden? Rose gaat op een groot avontuur maar gaat het wel goed met Lissa? Staat hun verbondenheid niet in de weg of is het juist een zegen dat ze dat hebben.

Rose komt ook veel gevaar tegen zal ze het overleven? zal Lissa ook goede keuzes maken? Het is een echte aanrader om de serie te lezen. Mocht je na deel twee twijfelen van alle prinkelen van dien lees gewoon verder. Soms schiet het niet op in het verhaal en blijft de puber echt een puber. Maar ze word volwassener en begint goede keuzes te maken.

Heb bij dit deel mijn hart vast gehouden, werd paar keer op verkeerde been gezet en zelfs tot het einde. Wat ik niet had verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *