Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Aangenaam – Verschillende auteurs.

september 2018 is dit boek uit gegeven.

Bedank hierbij Godijn Publishing voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Beste lezer, aangenaam kennis te maken …

Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omgedraaid om de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je in handen houdt, is een bonte verzameling ontroerende, spannende, ingetogen en uitbundige verhalen, met liefde verteld door drieëntwintig auteurs. Dit is een uit de kluiten gewassen visitekaart van een hechte groep schrijvers, die hun inspiratie en kunnen hebben samengebracht in deze bundel. Dit boek belooft ontspanning en spanning en het hele scala aan emoties daartussenin. Je krijgt verhalen voorgeschoteld die de nieuwsgierigheid prikkelen en auteurs waar je meer van wilt lezen. Allemaal hebben ze een of meerdere boeken achter hun naam staan en deze verzameling is een kennismaking met hun stijl, hun taal, hun stem.

Ga op ontdekkingstocht, laat je verrassen door deze boeiende auteurs. Dit boek is een rendez-vous, want ook voor Alice Bakker, Aloysius Keller, Anja Maas, Elly Godijn, Esmeralda van Belle, Fiona Hack, Garvin Pouw, Ingeborg van ’t Pad Bosch, Jeroen Kraakman, Johan Klein Haneveld, José van Winden, Liesbeth Jochemsen, Lieve van den Berg, Marc Kerkhofs, Monique Kroezen, Motell Rijnen, Oli Veyn, Onno-Sven Tromp, Ronald van Assen, Silvia van Gimst, Sonn Franken, Titia Muizelaar en Wil van Bree is het aangenaam kennis met jou te maken.

Mijn mening:

Een verhalenbundel van uitgeverij Godijn. Waar veel fantasie in verwerkt zit en voor iedereen wel iets leuks tussen zit.

Helaas kon dit keer veel verhalen mij niet echt warm maken. Kan echt aan mezelf liggen. Geef dit boek zeker nog een keertje een kans om te gaan lezen. Wanneer ik meer rust in mijn hoofd heb.

Er zitten zeker hele prachtige verhalen in en zijn zelfs veel te snel afgelopen. Sommige komen wat traag op gang.

Om zo nieuwe auteurs te leren kennen is het heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *